Få bukett med ukens blomster!

En av de som kommenterer "ja" på dette innlegget senest iløpet av fredag 30. oktober får en bukett med ukens blomster som må hentes på Cafeflora. Bildet avviker - blomstene vil være ukens!

#blomster #blomstergave #ukensblomster #cafefloraleka #gratisblomster #blomsterdekoratør

 

Jobbe på Cafeflora?

Hei! Vi søker etter lærling på nytt, i tillegg søker vi etter noen som fast lørdagshjelp ut året med mulighet for mer, samt forlengelse. Ta kontakt, og spre gjerne ordet :) God helg!

 

Lærling: Vi er organisert gjennom BLOK som bistår med opplæringen. Vi er behjelpelige med leilighet ved behov for det, og annet praktisk. Alle kan søke som lærling, har du ikke videregående eller de riktige fagene tar det tre til fire år alt etter erfaring. Det vil være arbeid med blomster, men også vår kafe. Vi har eget begravelsesbyrå, slik at det periodevis er mye blomsterarbeid.

Lærdagshjelp: Vi trenger det ut året, og til ferier/sesonger i 2021. I tillegg kan det være aktuelt med arbeid noen dager i uka fram mot jul, særlig i desember. Lønn 175/t+tillegg. Arbeid både med blomster, kafe og med kasse.

 

Restevarer til gode priser den neste uken

Tilbud på utvalgte varer, noen blomsterløk og -15% på matvarer ut neste uke. Vi rydder plass til julevarer som skal fylle butikken fra mandag 2. november av :)

#tilbud #iblaursen #edelweiss #cafeflora #lekablomster #interiørhandel #interiør

 

Sara Bernard

#sarabernard #utenmel #utenmelk #kaketirsdag #kakekos #økologisk #vegansk #cafeflora #lekablomster Ekstra smakfull kake uten mel og melk. Kaken har tre deilige lag, bunn med nøtter og dadler, karamell i midten og sjokolade på toppen med et hint av salt! Denne får du i dag, og så langt vi har :)